Передача об'єднаної звітності в M.E.Doc

Звертаємо увагу користувачів, що у новій версіі "Медової стиковки" реалізовано формування об'єднаної звітності ПДФО та ЄСВ з 1С / BAS у програму M.E.Doc.

Нагадуєм, що медова стиковка - це додаткова зовнішня обробка для програми 1С, завдяки якій можливо передавати первинні документи та регламентовану звітність, значно прискорюючи роботу з документами та спрощуючи документообіг підприємства. 

Нова версія стикування ( з можливістю передавати регламентовану звітність) працює з наступними конфігураціями:

Бухгалтерія для України редакція 2.0;

BAS Бухгалтерія для України;

BAS Бухгалтерія для України КОРП;

Увага! Перед купівлєю цього модулю потрібно вдосконалитись, що програма M.E.Doc та 1C встановленні на один копм'ютер (сервер). Якщо ви не можете цього перевірити, зв'яжіться з нашими спеціалістами за телефоном (057) 755-0-553 для перевірки цієї умови.

 

Інструкція для самостійного запуску "Медовой стиковки":

  1. У відкритій програмі 1С, натисніть меню Файл – Відкрити, за допомогою провідника оберіть файл стиковки з розширенням .epf. (для BAS - .erf)  Завантажити актуальну версію для вашої конфігурації можно за посиллям з пункту 19-21.
  2. Оберіть підприємство/організацію, період подачі звіту далі натисніть кнопку Відкрити.
  3. Автоматичне заповнення вашого звіту проходить лише після натискання кнопки Заповнити. Заповнення виконується на підставі ваших данних у 1С/BAS. Зверніть увагу, що звіт можно заповнити у ручному режимі. Після заповнення, обов'язкого збережіть звіт.
  4. Відкрийте медову стиковку, далі розділ Регламентована звітність, оберіть вашу організацію, звітний період, та тип документа (ЗВІТ ПДФО та ЄСВ), та натисніть Пошук звітів.
  5. При виборі потрібного пакету звітів, відмітьте передаваємі додатки та натисніть кнопку Передати в M.E.Doc.
  6. Після переносу пакету звітів в M.E.Doc, оновіть поля, перевірте його і дозаповніть необхідну інформацію у звіті та додатках. Далі ви можете підписати кваліфікованих електронним підписом та відправити у контролюючий орган.

Надрукувати