Як отримати акт на продукти програмного РРО (Сота Каса, Кашалот)?

Після отримання ліцензії на нашу продукцію програмного РРО (СОТА Каса, Cashalot). Отримати акт можна за допомогою безкоштовного функціоналу веб-сервісу СОТА.

Крок 1. Для входу до веб-сервісу СОТА вам необхідно зайти на сайт sota-buh.com.ua. Натиснути кнопку у правій верхній частині екрану - "Перейти у СОТА".

Крок 2. Далі вибираємо розділ СОТА Lite, а потім натискаємо кнопку “Увійти за допомогою особистого ключа”.


Крок 3. У відкритому вікні має бути обраний пункт "Файловий ключ", у другому рядку вибираємо папку з вашим ключем, що діє. Далі вводимо секретний пароль та заходимо в особистий кабінет СОТА Lite.

Крок 4. У реєстрі, що відкрився, ми будемо бачити всю отриману первинну документацію від ваших контрагентів. Для прийняття вхідної кореспонденції натискаємо на синій прямокутник у правому нижньому куті екрана. (Веб-сервіс може потребувати ввести пароль від секретного ключа). 

Крок 5. Важливо звертати увагу, який період у реєстрі у вас відкритий, це видно в лівій частині екрана, наприклад на скріншоті нижче обраний “Січень 2022”. У шапці табличної частини реєстру є можливість пошуку своїх документів через фільтр, використовуючи відповідну графу з даними, використовуючи поле для введення біля піктограми пошуку, наприклад код ЄДРПОУ

Крок 6. Після отримання пошти у реєстрі з'явиться первинний документ, який можна буде "Погодити" або "Відхилити". Звертаємо увагу документ вважається недійсним доки він не підтверджений з двох сторін. Відкривши документ у лівій частині екрана будуть запропоновані можливі дії.

При натисканні кнопки "Погодити" вашому контрагенту буде надіслано повідомлення про затвердження документа, а якщо ви натиснете "Відхилити" вашому контрагенту буде відправлено повідомлення про відмову, в якому ви можете вказати причину відмови від цього первинного документа.

Якщо у вас виникли питання, будемо раді допомогти, звертайтеся до нас будь-яким зручним способом, контакти за посиланням


Надрукувати